Informatie vrijwilligers/figuranten

Op zaterdag 7 en zondag 8 december organiseren wij een sfeervolle kerstmarkt in de tuin rondom onze Villa. Dit jaar zal de kerstmarkt in de sfeer van Anton Pieck zijn.

 

Hier vindt je de informatie over onze kerstmarkt en de mogelijkheden om als vrijwilliger mee te draaien tijdens deze dagen.

 

Zaterdag 7 december 15.00 - 21.00 uur
Zondag 8 december 11.00 - 18.00 uur

 

Tijdens de kerstmarkt hebben we verschillende functies die vervuld moeten worden om de bezoekers een mooie belevenis te kunnen bieden.

Foto's 2022


Denk bijvoorbeeld aan het draaien van de horeca, het begeleiden van de oudhollandse spelletjes of verwelkomen van onze bezoekers met een glaasje glühwein. Daarnaast vinden we het erg leuk als er figuranten zijn om de Anton Pieck sfeer te vergroten. Daarbij natuurlijk de mogelijkheid tot straattoneel/improvisatie met bezoekers, standhouders en andere figuranten. 

 

Voor vrijwilligers en figuranten kunnen wij kleding verzorgen geheel in de Anton Pieck sfeer. 

 

Mocht je net zo enthousiast zijn als wij en meer informatie willen ontvangen of je wilt je aanmelden? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Voorafgaand aan de markt zullen we een kennismakingsgesprek met je hebben om te kijken of er een functie is die goed bij jou past.


2023 in de media

- Sfeervolle kerstmarkt Villa de Beuk trekt meer bezoekers 

   https://www.nieuwsbode.info/nieuws/algemeen/72753/sfeervolle-kerstmarkt-villa-de-beuk-trekt-meer-bezoekers

- Expeditie Grunn op bezoek bij onze kerstmarkt (vanaf minuut 18:45)

   https://www.rtvnoord.nl/tv/aflevering/expeditie-grunnen/1085304_20231210180000 

2022 in de media


Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.