Trouwen

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!

 

Een bijzondere dag met als het belangrijkste moment de huwelijksceremonie. Het moment waarop jullie 'Ja' zeggen tegen elkaar.

 

Uiteraard willen jullie dit moment beleven op een manier die helemaal bij jullie past. En wellicht kunnen jullie dit moment nog specialer maken door het Ja-woord te geven op een unieke locatie.

 

Villa de Beuk is een karakteristiek Rijksmonument uit 1905. De ceremonieruimte is gerenoveerd en heeft de stijl van een herenhuis. Romantisch en sfeervol ingericht. Bij Villa de Beuk ervaar je de luxe van een herenhuis met de tijd en aandacht die jullie ceremonie verdient.

 

Vraag naar de mogelijkheden voor eventuele wensen voor een buffet of feest.

 

De ruimte biedt, naast het bruidspaar, plaats aan maximaal 30 gasten.

Overnachting

Het is mogelijk om na jullie huwelijksdag te overnachting in één van de kamers van Villa de Beuk.

We zullen deze omtoveren tot een mooie bruidssuite. 

Kosten € 125,- per nacht. Inclusief ontbijt.


Weddingplanner

Wanneer jullie kiezen voor een ceremonie met aansluitend een buffet of feestje bij Villa de Beuk, dan kiezen jullie automatisch voor een Micro-Wedding. Een intieme en persoonlijke bruiloft met maximaal 35 gasten.

 

Een kleine bruiloft hoeft niet minder speciaal te zijn dan een reguliere bruiloft en kan juist door de kleine groep extra speciaal zijn. Een dag omringt met alléén jullie dierbaarste familie en vrienden. 

 

Willen jullie tijdens jullie bruiloft en in de voorbereidingen vooral willen genieten en geen stress ervaren? Denk dan eens na over een Weddingplanner. Micro-Weddingplanner TrouWens ontzorgt jullie graag op de dag zelf, tijdens de voorbereidingen en is bekend met de mogelijkheden binnen Villa de Beuk.

 

Neem contact op met Janka voor de mogelijkheden.